Fórum rrsportum
Datum: 30.03.2010
Vložil: Katka
tak budeme držet moc palce a to osobně, jdeme hned po vás:o)))))
Jsem teda veeelmi zvědavá co pan Polák na hnědonosý mimi řekne:o) to asi uvidí poprvé v životě!!!!
Tak LUPINO - tfuj tfuj ať tvůj debut je skvělý!!!
Odpovědět
—————
Datum: 01.04.2010
Vložil: Markéta
Tak to taky budeme drzet palce a i na nohach:-)) A jinak budu doufat, ze fenomen hnedonosych RR dorazil i do Polska a pan rozhodci nas neposle do kruhu k madarskym viszlam:-))
Odpovědět
—————
Datum: 22.03.2010
Vložil: lida + puntíci
Za mě určitě ano.
Odpovědět
—————
Vložil: Markéta (Lupíno a Pluto)
Zdravim vsechny kdo byli ve Svitavach a take se pripojuji k prosbe, zda nebadi, kdyz si stahnu nejake fotky a uverejnim je na nasem psim webu, zdroj samozrejme uvedu. Diky vsem fotografum:-))
Odpovědět
—————
Datum: 23.03.2010
Vložil: Vlaďka
Za mě taky.
Odpovědět
—————
Vložil: Katka a RR Lara
Ani já s tím nemám problém
Odpovědět
—————
Ani já s tím nemám problém
Odpovědět
—————
Vložil: Zdena a Easy
Jasně že ano. :o)
Odpovědět
—————
Datum: 01.04.2010
Vložil: Šárka a buldoček Sárinka
Také se přidávám - děkujeme za super fotečky, nám se nic kloudného nepodařilo vyfotit tak jsme měli radost a Sárince bych je dala na klub buldočků s uvedením autora :)
Odpovědět
—————
Vložil: lida + puntíci
Pár fotek ze včerejška najdete i zde:
https://royalstuart.rajce.idnes.cz/Libami_Cup_2010/
Odpovědět
—————
Datum: 21.03.2010
Tak i já přispěju svojí troškou do "mlýna" .
Pro fotky platí přesně to, co napsala Vlaďka, kdo byl moc živoučkej rozmazal se, tudíž byl vymazán :o/
https://lambra.rajce.idnes.cz/Jarni_coursing_s_RR-sportem_-_Svitavy_21.3.2010/
Moc děkujeme za dárek a super dopoledne. Rádi jsme vás zase viděli :o)
Odpovědět
—————
Vložil: Vlaďka + DexEndy
Tak fotky jsou na adrese:
https://dexendy.rajce.idnes.cz/Vitani_jara_-_coursing_21.3.2010/
Tedy nic moc, počasí nám nepřálo, tak byl dost velký odpad. Pokud nenajdete svého pejska, tak byl moc živoučký a rozmazal se.
Odpovědět
—————
Vložil: Zdena a Easy
Odkaz na pár fotí z dnešního závodu:
https://boxereasy.rajce.idnes.cz/LIBAMI_CUP_Svitavy_21.3.2010/
Odpovědět
—————
Vložil: Zuzka
Chtěla jsem se zeptat jestli si můžu vaše fotky dát na své stránky??Jelikož taky fotím,tak vím jaké to je,když si lidi stahují fotky bez souhlasu autora
Odpovědět
—————
Já s tím problém nemám.
Odpovědět
—————
Datum: 10.03.2010
Vložil: Libami
# Nová hra do hospody se jmenuje "Do lesa a zase zpátky".
#
# Každý si objedná malé pivo.
#
# Pokaždý, když upiješ, musíš dolít do míry zelenou.
#
# Až bude třetinka dočista zelená... jsi v lese.
#
# Z lesa se dostaneš tím, že po každém loku doliješ opět pivo.
#
#
# Poznámka:
#
# Z lesa se prý ještě nikdy nikdo nevrátil...
#
#
Odpovědět
—————
Datum: 11.03.2010
Vložil: HBCg
... ok, začnu trénovat a v létě vyrazíme do lesa a zpátky, doufám, že mě v tom Libami nenechaj :-)
Odpovědět
—————
Datum: 11.03.2010
Vložil: Libami
...jasně Honýku neboj, jdem do toho s tebou, neboj :o)))
Odpovědět
—————
Datum: 12.03.2010
Vložil: marta
...dobrý tip... :o))) .... hlavní je, se toho nebát :o)) .... budu vám držet palce, abyste se z lesa vrátili ve zdraví :o))))
Odpovědět
—————
Datum: 04.01.2010
Vložil: Alena
...za krásné fotečky našich lovců z neděle!!!
Odpovědět
—————
Vložil: Denisa a Glorča
Katy, tak jsem se dívala na místo, kde má být SC a musím říct - BOMBÁÁÁÁÁ, fakt je krásný!!!!
Odpovědět
—————
Vložil: Lucie
Deniso mas pravdu, vypada to tam fakt krasne! Jinak vcerejsi coursing jako vzdy super, akorat jsem zapomnela zaplatit parek v rohliku, tak se omlouvam a priste napravim. Zdravime!
Odpovědět
—————
Datum: 03.01.2010
https://lambra.rajce.idnes.cz/Novorocni_coursing_-_Svitavy_3.1.2010/
Odpovědět
—————
Děkujeme za super neděli a těšíme se na únor.
Fotky jsou na:
https://dexendy.rajce.idnes.cz/Novorocni_coursing_3.1.2010/
Odpovědět
—————
Vložil: Jana a Amálka
Supéééér,moc pěkné! I počasí a hlavně se bafánci vydováděli,ale užili si to i páníčci ty koblížky mňáááám!Těšíme se už na příště!
Odpovědět
—————
Vložil: Alena s RR Agi a Adamem
...perfektní!!! ...moc děkujem pořadatelům, psím i nepsím kamarádům...pohoda, sluníčko, prima společnost...snad nám to příště zase vyjde!
Odpovědět
—————
Vložil: Katka a Lara
Móóóc děkujeme !!! Bylo to opravdu super !!!
Zrzka si dala víc než šest perfektních koleček. I když, ne že by jí to stačilo :-D Ještě jednou díky a těšíme se na příště :o)
Odpovědět
—————
Vložil: Majka Maka-Boma
....děckááááá :-) bylo s vámi zase tak fajn..... :-)
Odpovědět
—————
Teda, super akce, super počasí, objednali jste sluníčko paráda:-) pro nás to byl po 3/4 roce coursing zážitek, jsme rádi, že jsme dojeli po tak dlouhé době. Děkujeme všem pořadatelům!
Odpovědět
—————
Datum: 31.12.2009
Vložil: Markéta A Fido s Plutem
Ahojka vsem, chtela bych se zeptat, ktery termin pro konani novorocniho coursingu plati. V odkazu na akce v roce 2010 se uvadi nedelni termin 3.1., ale v aktualni tabulce s poctem prihlasenych psu je uveden pondelni termin 4.1. To je asi preklep ze? nebo je coursing opravdu v pondeli? dekuji za info. Hezky den vsem.
Odpovědět
—————
Datum: 23.12.2009
Nám už samolepka dorazila a je opravdu náádherná !!! Moc děkujeme !!! Jenom bohužel nemáme garáž, tak asi budeme s nalepením muset počkat do jara :o))
Přejeme Vám všem krásný svátky.
https://www.lambra.ic.cz
Odpovědět
—————
Datum: 10.12.2009
Vladi, kolik toho dáváš a od kdy to můžu dávat Tinovi?Já tyhle preparáty nepoužívám a je s podivem, že vlastně ani nevím, od kdy se to má štěněti dávat.
A taky nevím kdy přestane doma čůrat, trhat věci, kousat veškeré dřevěné věci doma, kousat Honzíka, mně, ostatní.....:o)))))))Trochu blbinec.
Díky za info
Odpovědět
—————
Datum: 11.12.2009
Tino je ještě prcek, tak jen 1/2 kávové lžičky, aby si zvyknul. Někteří pejsci měli první 2 dny trošku průjem. Ti moji vůbec, pak se dává jedna lžička denně.
Pokud tě hodně kouše, měj připravenou nějakou hračku a jak kousne, tak "já se nekoušu" a narvat mu do tlamičky hračku. Sice chodíš s hračkama jak debil, ale během týdne přestal Dex kousat, musíš být důsledná. Čůrat i kakat přestal doma úplně ve ve 3 měsícícch. Já ho učila rovnou ven (bez plen na čůrání) a trhá věci do dneska (noviny, TV program). Jo je s nima trochu binec. DOvedu si to představit. Když tam mám vnuky a všude jsou hračky a Dex (Enďas je klidný vyrovnaný a někam se zdekuje) .......
Odpovědět
—————
Datum: 07.12.2009
Vložil: Andrea
Ahojky, ještě jednou moc díky za sobotní mikulášské běhání, zase se sešla bezva parta lidiček s i bez zrzounů, ale hlavně s dobrou náladou (a to i přes hnusnou vlezlou zimu, brrr....) a nakonec se rozdávaly nádherný voňavý medaile.
Posílám odkaz na pár foteček ......:
https://akama.rajce.net/Coursing_Svitavy_05.12.09
P.S. Katy, kalendář je super, díky !!!
Odpovědět
—————
tak jste si to koukám všichni užili. No my snad už příště dorazíme a kdyby ne tak Valentínský si nenecháme ujít určitě:-)
Odpovědět
—————
Datum: 08.12.2009
Andrej fotky jsou super! Napsala bys mi na sebe kontakt, prosim? diky!
Odpovědět
—————
Tak pro ty, co jsem se s nima bavila v sobotu o hydrolyzovaném kolagenu, dávám adresu:
https://www.nutri-exact.cz/cat_det.php?id=210
Odpovědět
—————
Datum: 05.12.2009
Díky všem, kdo umožnili, že jsme si zaběhali. Bylo to supeeeer.
Fotky jsou na adrese
https://dexendy.rajce.idnes.cz/Mikulassky_coursing_5.12.2009/
Odpovědět
—————
Datum: 06.12.2009
Vložil: Liba
Ahojte, mrkla jsem na fotečky, jsou krásný, ale ty perníkový medaile jsou ,,dokonalý,,!!!!!
Odpovědět
—————
Vložil: Radka
A co teprve bublinky pro páníčky..:)))
Odpovědět
—————
Vložil: Lída
Tak se snažím podívat na fotečky a neustále mi to píše, že nic nenalezeno. Prosím, nevíte proč? Měli jsme tam mimíska, myslela jsem, že bych mrkla jak vyrostl.
Odpovědět
—————
To nevím, máš dobře zkopírovanou adresu? Nám všem to normálně funguje.
Odpovědět
—————
Bylo to fajn, rada jsem vas vsecky videla!
Odpovědět
—————
Datum: 16.11.2009
Ahoj, asi pisu trochu mimo tema, ale chtela jsem se zetat jestli nekdo nemate zkusenosti s losos. olejem od Brit Care?? A jestli je jeho kvalita srovnatelna se značkou Kronch? Je mi divny, ze je tam tak velkej cenovej rozdil... Diky a zdravim
Odpovědět
—————
Datum: 18.11.2009
Nevím, neznám ale na Kronch nedám dopustit, tak bych to ani neměnila.
Ahoy na mikuláše:o)
Odpovědět
—————
Vložil: Ingrid
Lososový olej od Brit Care neznám, ale jinak mám s touto značkou velmi dobré zkušenosti. Brit Care je česká značka, Kronch je světově známější a má výrobu v Dánsku, takže cenový rozdíl by mohl být kvůli tomu. Ale je to jen má domněnka...
Odpovědět
—————
Holky diky, zjistovala jsem to taky po znamych a podle vseho je u Brit Care vyssi davkovani, takze cenove to vyjde na jedno brdo ...
Odpovědět
—————
Já střídám podle toho co mám. Myslím, že se to projeví jedině dlouhodobě a Brit není zase tak špatnej. Kronch je určitě lepší značka, ale bez chemie ti to nikdo neřekne.
Odpovědět
—————
Datum: 23.11.2009
Vložil: Markéta (Fido a Pluto)
Chtela bych prispet svou zkusenosti s lososovym olejem Brit Care, ktery davam svym dvema RR denne v polovicni davce nez je doporucene davkovani a bohate to staci. Uz po 14 dnech, kdy jsme jej zacali pouzivat byl videt rozdil v lesku srsti, i na hmat. U kronch myslim clovek zaplati hlavne i za znacku...
Odpovědět
—————
Datum: 10.11.2009
Vložil: Roland
No vidiet ze som tu davno nebol. Kukam na zmeny ako puk.
Jedine co sa nezmenilo su divne prispevky vo fore.
Prosim Vas, v cechach sa bonituje na zaklade fotiek?
Ja by som teda chcel Heavenku uchovnit v CR.
Mam poslat fotku na posudenie v elektronickej forme ci mam poslat foto na platine? To som sa nikde na fore nedocital.
Odpovědět
—————